Anousment !

Isnin, 11 April 2011

Jozan menghangatkan ML ep2


Salam Readers,



Semalam time call Bam2 dia tengah tengok Maharaja Lawak. wah emo2. tak puas hati tak dapat tengok! Bam2 cakap ala, esok confirm dah masuk youtube. Balik kelas secepat mungkin kite tengok dekat youtube. haha happy bila adakan. terima kasih banyak-banyaklah siapa yang upload tu.I heart You bebeh!


So here we go, pandangan aku terhadap peserta ML untuk minggu yang kedua. seperti biasa gue tetap heart you Jozan! haha tapi gue tak mo biasss ok! 


Peserta Pilihan kite,
 
1) JOZAN

 
hee, template lawak Jozan ni dah lama, mungkin Jozan kena amik template baru yang lain dari yang lain barulah nampak kelainan.. barulah makin mantop ye Jozan. papepon siapalah boleh lawan si Johan ni kan. bab nak meniru gaya bagi dia.haha. semua pun dia boleh. Jozan ni dah ada pengikut dan peminat tersendiri. jadi janganlah hampakan mereka ye termasuk Aku weh! Jozan dah macam pakej, chemistry pun dah ada.. cuma kena lebih kreatif dan biarlah satu benda yang baru di luar jangkaan penonton kan?

2) Nabil


somehow kite rasa aura Nabil sebagai pelawak tu masih kuat. dan lawak Nabil masih mantap. siapa sangka boleh buat lawak bersiri. haha. terbaik betul idea.  Lawak Nabil ni agak sempoi mungkin dan jujur? haha. loghat dia kot buat makin menarik. dan sebenarnya Nabil ni kreatif.huhu.
 
 



Keputusan terkini selepas habis MINGGU 2!


Photobucket



p/s: still need JOZAN to make something different! oh kemon JOZAN!


tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tukang bebel