Anousment !

Jumaat, 10 Jun 2011

Siri 2 => Saya ta bole terime dia lha ~~~ sebabb ?? <=


hai (: (: ............
Yahooooo ,, i can bkk balik blog yg dh lme tak diuruskn niehh !
huhuhuh ,, korg coz ,, ta sbr2 kn ,, nk tunggu siri 2 niehh ,,
hhahaa ,,, rindu la tuh :PP
korg trtunggu kn ??
sori aww ,,
(okee,back to the topic)

HAHH !!
terkejut la tuh ,, hahha ,,,
korg cozesss ,, pelikkn ,,
npe ngn title ats tuh ,, alhh ,,
kn kite dah ckp ,, i have LOVE ,,,
so i cannot terime dye lhaa !!
i know ,,
seorg pemblogger pengikud setie saia thu , spe dia ,,
the blog is ,, jeng...jeng...jeng...
kuangkuang ,,,,
mne bole bgtw ,, secret love (:

okeeee ,,, 
lps nieh ,,klau ade pekembangan bru psl 'dia'
klau adea ,, kite continues ,,
siri 3 ,, if ta de .. ta yah lh thu lgi !
♥iloveu♥


tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Isnin, 23 Mei 2011

Siri 1 => Dilamun ANGAU Cinta <=

assalamualaikum uooallsss,hurm ku rse sdh kelamaan tidak membuke blog nih,bkk je rse berabuk plk..haha..
dh lme x mndgr kekabaan korg semua .
pe kabar korg ? kabar pe korg ? korg pe kabar ?
soalan ku brbunyi bgitulh !
windu plk nk tekan tekan kibod yg da usang behabuuks habuks x hengat dunia nih,haha..
 haha... :)

Niey nk cite sket psl title ats tuh ,
haihs , jiwng kite hari niey ,
=> SOLEHA DI LAMUN ANGAU CINTA ?? <=
, . bhaahah , btol kea , .?
MUSTAHIL !
ape de hal ?? relex la ,
yes dlu kite ade sorg CINTA ,
tpi tuh cite lame , ta mau la ungkit .
NOW ! kite nk bkk NEW STORY ,
about ORANG BARU , . ??


agagaga , org baru , ?
spea .?
korg nk tw kn , kene la tnggu entry selanjutNYE ,
haha , kli niey kite nk buat entry bersiri lh ,
bru suprise , hakhakhak .


ok , tata .. mau cawwwww  :)
remember tnggu la entry akan datang ok ,
itup0n klau nk tw lai . ~~~

i love u








tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Isnin, 11 April 2011

Jozan menghangatkan ML ep2


Salam Readers,



Semalam time call Bam2 dia tengah tengok Maharaja Lawak. wah emo2. tak puas hati tak dapat tengok! Bam2 cakap ala, esok confirm dah masuk youtube. Balik kelas secepat mungkin kite tengok dekat youtube. haha happy bila adakan. terima kasih banyak-banyaklah siapa yang upload tu.I heart You bebeh!


So here we go, pandangan aku terhadap peserta ML untuk minggu yang kedua. seperti biasa gue tetap heart you Jozan! haha tapi gue tak mo biasss ok! 


Peserta Pilihan kite,
 
1) JOZAN

 
hee, template lawak Jozan ni dah lama, mungkin Jozan kena amik template baru yang lain dari yang lain barulah nampak kelainan.. barulah makin mantop ye Jozan. papepon siapalah boleh lawan si Johan ni kan. bab nak meniru gaya bagi dia.haha. semua pun dia boleh. Jozan ni dah ada pengikut dan peminat tersendiri. jadi janganlah hampakan mereka ye termasuk Aku weh! Jozan dah macam pakej, chemistry pun dah ada.. cuma kena lebih kreatif dan biarlah satu benda yang baru di luar jangkaan penonton kan?

2) Nabil


somehow kite rasa aura Nabil sebagai pelawak tu masih kuat. dan lawak Nabil masih mantap. siapa sangka boleh buat lawak bersiri. haha. terbaik betul idea.  Lawak Nabil ni agak sempoi mungkin dan jujur? haha. loghat dia kot buat makin menarik. dan sebenarnya Nabil ni kreatif.huhu.
 
 



Keputusan terkini selepas habis MINGGU 2!


Photobucket



p/s: still need JOZAN to make something different! oh kemon JOZAN!


tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Selasa, 5 April 2011

Maha Raja Lawak 2011 episode 1 tidak menghampakan . Best wehh !


Photobucket



Maharaja Lawak! kite sangat teruja nak tengok ML ni. sebab dulu time Raja Lawak pun kite memang layan, yang best je kite tengok. tak dapatlah nak tengok live. itu pun tengok atas dasar ihsan orang yang upload dekat youtube. cayalah siapa yang upload dekat youtube tu. I heart you bebeh! 


Nasib baik Maharaja Lawak ni cepat juga orang upload di youtube tak adalah basi sangat nak tengok episod pertama kena tunggu seminggu lepas tayangankan? well, terbaik juga rancangan ini, sebab menampilkan bekas-bekas pemenang dan peserta Raja Lawak yang lepas-lepas. bertanding antara yang hebat-hebat baru kita tahu siapa yang terhebat. baru keluar semua taringnyakan? haha. iyelah ada yang lepas Raja Lawak terus senyap sepi melainkan si Nabil dan Jozan tu kan.  Oh my Faveret JOZAN dan Nabil! hehe. 


Photobucket



Tapikan lepas tengok episod pertama, kite sangat-sangat kecewa dengan penampilan JOZAN. memang kite sangat high expectation ni dekat Jozan. sebab diorang memang antara yang terbaik.. kalau tengok Raja Lawak tu, kalau lawak sekor-sekor macam haram je, kite dok gelak sakan tengok si JOZAN je. diorang jadi host macam diorang pula yang punya gelanggang tu. chemistry diorang memang tak boleh blah. mantap habis.haha. rasa nak guling-guling tengok si Jozan.


Walaupun kite minat si Jozan dan Nabil, kite tak berat sebelahlah.. Si Amir tu, lawak macam bodoh. macam haram still orang nk vote. pakailah logik akal sikitkan. adeh.susah betul orang yang ikutkan hati dan perasaan ni. tak kelakarlah weh. ni gelanggang Maharaja Lawak! 


huih banyak kot kalau menang ni,  

Hadiah
Juara – Wang tunai RM300,000
Naib Juara – Wang tunai RM200,000
Tempat Ketiga – Wang tunai RM100,000


berkata dengan pengacara pula, er siapa setuju dengan AC MIZAL? sorry sangat bro, kite rasa kurang best sikitlah bila AC jadi host. hmm mungkin kalau PAKNIL mesti best ek? tapi layan sahajalahkan.


kedudukan terkini selepas episod 1



Photobucket



apa-apapun ini hanyalah sekadar pendapat kite, sebab setiap orang mempunyai citarasa berbeza, sebab itu orang kata subjektif =D Semoga berjaya  kepada semua peserta!

 

tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Khamis, 24 Mac 2011

nur farhana mohd ridza



buat awak wahai teman .

kalo awak jadik teddy bear .

saye mesti peluk awak kuat kuat .

kalo awak jadik cuppy cakes

saye mesti makan awak byk byk.

kalo awak jadik heroin cite Indonesia
saye mesti tgk byk kali

kalo awak kawin dgn Aiman
saye mesti kate "oh comel btol"

tapi !!!!!!!!


kalo awak kurus dulu dari saye .

warggggggggggghhhhhhhhh ! *okey . saye malas ckp ape * !!huh !

tapi sebab ari ni besday awak . saye mahu ckp . selamat hari kelahiran sayang !! semoge kebahagian bersame same kamu sentiase <3














UNTUK BUDAK COMEL ..





tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Selasa, 22 Mac 2011

Sakit Tahu !

Awww . sakit thu ! , hah . entry kli nieh SAKET , KEBAS . memanjang !!

hari nie kite kne suntik :'(( (bkn saket sgt pon )
tw x suntik ap . huahuahua . SUNTIKAN HPV larhhh !
kli nie , ta sket la .. tpi kebasssss. smpai skrg kebas dy ta hlg lg .
tgn nie . rse berat jeeee...ngeee :))

tadi,kt skolah . kite tny kwn2 kite . dorg kte mn ad sket la . kite ckp sakit la .. hah . bertengkar mulut sbntr ! ngeee . ta pe happy !

knp dorg ta sket eh ?? tp, kite ?? sakit , kebas , lenguh semua ad lh .
benci . benci benci . tw la kite nie kechik :'(( 
ta pe .ta kesah pon .. bkn mati pon kne suntik tuh ~!
huahua . (berlagak beranishh !!) 

tdi kn kn , kite chat (fashbook) ngn sorg kwn kite aw . tny la dy , 


me : Awak , da kne suntik HPV da ?
white girl : belom , np awk da kne ke ?  
me : da tadi , :'(((
white girl : saket x , saket x ?
me : ta la saket sangat . kebas jess . !
white girl : takot la ..
me : ap yg takutNYE ?? ,ta sket la . kebas jerkk !



hah , bnyk lg kiteorng sembang . mls nk cite . ngeee ,

note => white girl tuh nme dy ARINA . :)) school in (ta ble bgtw!)
             pape pun , kite gelarkan dy white girl . sbb dy putih melepak ! cute n others lah !! 

ok la mau caw caw dulu yo ! nk buat ap yg ptot .. !

yg tgh sebak ~~


~~♥  Soleha
 
tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO

Sabtu, 19 Mac 2011

Saya tekun belajar taw !!

halu sume pembace setia blog kite nih . ngeee . hari nih kite nk membahaskan tajuk ats tuh .




haha . tekun kn . well , pelajar cemerlang !
kite bljr sambil berFb ohhh . ngeee .
hah , klau nk tw itulah rahsia pelajar cemerlang !!
hahaha . (gelak la sket !!)

hah , sebelum kite buat kurja skola nih !!
kite eat dulu lorhh . korg nk ngk gmba kite eat x . ?
huhu . jp jp .


ayuh , kite mkn dulu mehhh ! cbe teke mkn ap tuh . ?
klau da tw ap kite mkn tuh . komen ya nnti !!
 ap lg mau cita ya ! ?
ta de da kot , so ! mau caw dulu ! itu je nk tnjk sbnrNYE !
ngeee ! entry kli nih pendek je ! nnti2 kite tlis pnjg2 !
ok ok ok .

bubai allss !!



tolong tekan butang LIKE lepas bace ARIGATO